Har skapt trygge og gode elever i mer enn 30 år

Oppdal Taekwon-Do Klubb!

Da Geir Olav Hågensli flyttet tilbake til Oppdal i 1984, etter å ha studert Taekwon-Do hos Master Jan-Erik Lehn i Trondheim siden 1979, ble Oppdal Taekwon-Do Klubb stiftet

factors for CAD -treatments for ED have to be considered in the context of buy viagra online.

. Stiftelsesdatoen var 28. mars 1984, og kubbens første hovedinstruktør var Master Lehn, mens Geir Olav  stod for de daglige driften.

Klubben leide på den tiden lokaler i Oppdal samfunnshus, en plass de var fram til de fikk egne lokaler i 1988. Våre lokaler er i dag i tredje etasjen på Elkjøp-bygget midt i Oppdal sentrum, forøvrig vegg i vegg med kontoret til Norges Taekwon-Do Forbund.

På slutten av 80 tallet fikk klubben sin første deltager i et internasjonalt mesterskap, nemlig Bård Dahle, som gjorde sine saker bra og fikk sølv i EM. Sener fikk samme Bård bronse i VM i Canada i 1990. Nasjonalt fikk på den tiden mange norgesmesterskap og Bård Dahle og etter ham Jan Erik Stuen ble mange ganger på rad kåret til NM’s beste utøver.

Etter noen år med litt tilbakegang på det sportslige siden er vi nå i ferd med å få en ny generasjon på toppen, og det kan nevnes at vi fikk 8 medaljer under NM i Bodø 2002, hvorav 2 gull. Arne Ulvåg er kommet på landslaget og har deltatt i to EM, han også deltatt i VM i Hellas 2003. I NM 2003 ble forøvrig Arne Ulvåg beste mannlige utøver
.

I 2012 fikk vi et nytt høydepunkt sportslig sett, da Stig Roar Dørum tok 2 bronse medaljer i EM i Sofia Bulgaria. Medalje ble det både i mønster og i knusing.

Et av høydepunket i klubbens historie var de vi i 1992 fikk besøk av General Choi Hong Hi IX, som holdt et internasjonalt seminar her og samtidig overvar vårt Norgesstevne som ble holdt på samme tid.

Andre høydepunkter vi har hatt er flere besøk fra senior i verden First Grandmaster Rhee Ki Ha IX Dan. FGM Rhee har vært i Oppdal mange ganger, og alle besøkene har vært like gjeve.

Selv om klubbens meritter i konkurranser har vært gode, er Oppdal Taekwon-Do klubb, en klubb som legger større vekt på de andre aspektene av Taekwon-Do enn konkurranser, og at Taekwon-Do først og fremst er en selvforsvarskunst, hvor eleven også lærer seg moral, kultur og disiplin.

  • 11. desember 2015 – Oppvisning i kulturhuset
    18:00, Lokalt
Støtt klubben!
Send via SMS: Grasrotandelen 993729868 til 2020
Tweets