Har skapt trygge og gode elever i mer enn 30 år

taekwon4

I alle de over 30 år Oppdal Taekwon-Do klubb har eksistert, har vi jobbet for å få frem det beste i hver enkelt elev.  Om målet er medalje i internasjonale mesterskap som EM og VM, eller om målet er å vinne over seg selv, eller bare ønsker å lære for å bli mere trygg på seg selv og omgivelsene.

Våre grunnverdier er: Høflighet, ærlighet, iherdighet, selvkontroll og ukuelig vilje

Heavy housework viagra for sale effectively managed in primary care. Primary care.

. Dette sammen med trening både fysisk og ikke minst med hodet, er vårt bidrag til å skape en fredeligere verden.

Vår filosofi er  basert på de kulturelle verdier og normer for anstendighet som menneskene kan leve etter i harmoni med hverandre.

Vårt overordnede mål er mål er å unngå kamp ved å avskrekke den sterke som undertrykker den svake, med en kraft som må være basert på medmenneskelighet, rettferdighet, sømmelighet, visdom og tillit. I denne målsetting ligger det et håp om å kunne bygge en fredeligere verden.

Siste fra vår Facebook side
3 years ago

Per-Jarle gikk desverre desverre ut i første kamp mønster,meget bra gått!!! Steingrim har gjort en SYKT bra prestasjon i sitt første NM, i en meget stor klasse på hele 38stk, alle flagg gikk til Steingrim i første omgang,vant å flere runder,men gikk desverre i ut i kvartfinalen😏

3 years ago

Steingrim vant første runde, mønster!

3 years ago

Yngre junior,junior og veteran ut i ringen nå i mønster.

3 years ago
NM ITF Taekwon-Do

For de som vil følge oss live i helga. Per-Jarle skal gå ca kl.08.55 i ring 7 i mønster. Steingrim skal gå mønster i ring 2 ca. Kl.08.30 sparring i ring 3 ca. Kl.09.40 Mary Daniese skal gå mønster i ring 2 ca. Kl.10.25 og sparring i ring 6 ca.kl.14.30. Hans Kristian går mønster i ring 4 ... See more

NM/LM Molde 2017 kommer til å sendes live med alle 8 ringer på FB !

Lenker og informasjon publiseres i løpet av fredagen når kamera etc kommer på plass.

« 4 of 10 »
  • 11. desember 2015 – Oppvisning i kulturhuset
    18:00, Lokalt
Støtt klubben!
Send via SMS: Grasrotandelen 993729868 til 2020
Tweets